Fallout 76-spelers kunnen bèta niet verwijderen van pc | Gamer.nl

Fallout 76-spelers kunnen bèta niet verwijderen van pc | Gamer.nl

Meerdere spelers die hebben deelgenomen aan de bèta van Fallout 76 op de pc, hebben problemen ondervonden bij het willen verwijderen van de game. Spelers die dit meegemaakt hebben uiten hun onvrede op href="https://www.reddit.com/r/pcgaming/comments/9vzwpf/fallout_76_beta_cant_be_uninstalled_until_you_buy/" rel="noopener noreferrer" target="_blank">Reddit</a> en vermoeden dat het probleem niet opgelost kan worden tenzij ze de game kopen.

Sinds de afloop van de bèta hebben meerdere spelers gemeld de game niet te kunnen verwijderen van hun pc. Wanneer gebruikers, na ingelogd te hebben, via de Bethesda.net-launcher de game willen verwijderen, krijgen ze een melding dat er geen toegang beschikbaar is tot de game. Daarnaast wordt verzocht dat spelers ingelogd moeten zijn om toegang te krijgen tot de game. Echter is het uit- en (opnieuw) inloggen tot het account niet voldoende om het probleem op te lo en.

Met het momenteel offline zijn van de Fallout 76-servers, wordt vermoed dat spelers pas met het lanceren van de volledige game weer toegang krijgen om de game te verwijderen, alhoewel dit nog geen zekerheid is. Om deze toegang te verkrijgen hoort de speler de volledige game wel aangeschaft te hebben. Het is op dit moment nog niet duidelijk of spelers die de game gekocht hebben ook daadwerkelijk de game kunnen verwijderen wanneer de servers online gaan.

De progre ie die gemaakt is in de bètaversie van Fallout 76 wordt overgezet naar de volledige game.

Fallout 76

Day one patch is 51GB

Ook werd bekend dat de fysieke versie van Fallout 76 voor de Xbox One en PlayStation 4 een day one patch krijgt met een bestandsgrootte van 51GB. Dit bestand moet gedownload worden voordat spelers de mogelijkheid krijgen om de game te spelen. Daarnaast werd bekend dat de disc van de game een installatie bevat van 45GB. Hiermee is de patch groter dan de bestandsgrootte van de originele game. Dit is vermoedelijk gelinkt aan het feit dat Fallout 76 een online game is en de patch onder andere oudere bestanden van de originele game gaat verwijderen om het te optimaliseren.

Bethesda onthulde kort geleden een paar details van de grote patch. Deze details zijn gebaseerd op de feedback die de ontwikkelaar kreeg uit de bèta. Zo worden er verbeteringen aangebracht aan het social menu, het effect van eetlust en het te harde geluid van afgevuurde schoten van wapens.

Fallout 76 verschijnt op 14 november op pc, Xbox One en PlayStation 4.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou