Fallout 76 krijgt perk-kaarten | Gamer.nl

Fallout 76 krijgt perk-kaarten | Gamer.nl

Fallout 76 bevat het bekende S.P.E.C.I.A.L.-progressiesysteem. Het systeem krijgt een nieuwe dimensie door toevoeging van perk-kaarten.

Eerdere Fallout-games bevatten de zeven verschillende S.P.E.C.I.A.L.-eigenschappen: Strength, Perception, Endurance, Charisma, Intelligence, Agility en Luck. Door het verbeteren van een van deze eigenschappen kan een speler een unieke speelstijl creëren.

Dit systeem pa eert wederom de revue, maar met de toevoeging van perk-kaarten. Wanneer een speler een level omhoog gaat, krijgt hij of zij een perk point. Bij investering van een perk point in één van de S.P.E.C.I.A.L.-eigenschappen, kan de speler kiezen uit één van drie perk-kaarten die betrekking hebben tot de gekozen eigenschap.

Als voorbeeld geeft de kaart 'Inspirational' jou en je team vijf procent meer xp. Er is wel een gelimiteerd aantal slots, dus spelers moeten hun kaarten zorgvuldig kiezen.

Perk kaart

De kaarten hebben ook drie verschillende rangen. Met elke rang verdient een speler meestal vijf procent toename van een bepaalde vaardigheid. Deze kaarten kunnen gedeeld en geruild worden met medespelers in zijn team om zo een deck samen te stellen.

Eerder maakte het bedrijf Noclip een documentaire over de game die een kijkje achter de schermen van Bethesda geeft. In de video worden ook uitspraken gedaan over het nieuwe progre iesysteem.

Perk kaart stats
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou