Fallout 76 krijgt nieuwe Wastelanders-uitbreiding en battle royale-modus

Fallout 76 krijgt nieuwe Wastelanders-uitbreiding en battle royale-modus

Fallout 76 krijgt aankomende herfst een nieuwe uitbreiding genaamd Wastelanders. Daarnaast wordt er een gratis battle royale-modus toegevoegd met de naam Nuclear Winter. Dit maakt ontwikkelaar Bethesda bekend tijdens zijn E3-persconferentie.

Met de Wastelanders-uitbreiding wordt de focus gelegd op een nieuw verhaal in Fallout 76. De Wastelanders-update speelt zich een jaar later af na het openen van Vault 76 en zijn er mensen die zijn teruggekeerd naar Appalachia. Verschillende groepen Settlers en Raiders plannen om over de wereld te heersen en proberen een verborgen schat te claimen. De uitbreiding bevat een nieuwe reeks aan quests waarmee de keuzes verschillende gevolgen kan hebben.

Ook biedt de Wasterlanders-update nieuwe wapens en uitrustingen evenals de toevoeging van menselijke npc’s. Spelers kunnen vanaf vandaag tot en met 17 juni een gratis trial spelen van de Wastelanders-uitbreiding.

Watch on YouTube

Bethesda maakte ook bekend een battle royale-modus toe te voegen aan Fallout 76, genaamd Nuclear Winter. Deze nieuwe modus wordt gespeeld met 52 spelers en daagt de speler uit om te strijden voor de rol van opzichter van Vault 51.

In de modus kunnen spelers onder andere exclusieve perks vrijspelen, een C.A.M.P. opzetten en atoombommen lanceren. Spelers moeten tijdens de modus elkaar zien uit te schakelen terwijl een ring van vuur het speelveld steeds kleiner maakt. Vanaf vandaag kunnen Fallout 76-spelers een sneak peek ervaren van de Nuclear Winter-modus.

Watch on YouTube

Wastelanders-modus verschijnt aankomende herfst voor Fallout 76 beschikbaar op pc, Xbox One en PS4.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ziet er echt tof uit! Bethesda heeft zich echt gericht op de gamers en ook een diepe buiging gemaakt. Leuk dat er NPC bij komen en keuzes.

0
test

Had niet verwacht dat ze details van Wastelanders DLC bekend zouden maken maar wel leuk voor de fans die het niet wouden spelen omdat er geen NPC’s en keuzes inzaten. Heb nooit een battle royale spel gespeeld maar zal ‘t deze week een kans geven en alle nieuwe spelers in adventure mode helpen en gratis spullen geven. Ad victorium

0

Aanbevolen voor jou