Fallout 76 krijgt eerste raid in augustus

Fallout 76 krijgt eerste raid in augustus

In augustus krijgt Fallout 76 een eerste raid, dat zich richt op het oplossen van puzzels. Ook heeft Bethesda een nieuwe roadmap onthuld, met de content die in de komende twee maanden naar het spel komt.

Afgelopen weekend vond QuakeCon 2019 plaats, het jaarlijkse evenement van Zenimax Media waar onder andere nieuwe titels van Bethesda, id Software en MachineGames speelbaar waren. Tijdens het evenement werd in een

Watch on YouTube

gepraat door ontwikkelaars over de toekomstige content van Fallout 76, waaronder een eerste raid die op 20 augustus moet lanceren.

De eerste raid van Fallout 76 speelt zich af in Vault 94. Jeff Gardiner, de projectleider van het spel, legt uit dat de raid is ontworpen voor een team van vier spelers en bestaat uit drie missies die zich richten op het oplossen van puzzels en wekelijks roteren. De missies zijn speelbaar in drie moeilijkheidsgraden, waarbij hogere moeilijkheidsgraden betere beloningen geven maar wel een kortere timer hebben. Naast sociale beloningen en recepten voor uitrustingen, kan ook een nieuwe set Power Armor worden gevonden.

Bethesda heeft tijdens de panel op QuakeCon ook een nieuwe roadmap van Fallout 76 getoond, waarop te zien is welke updates in augustus en september naar het spel komen. Zo gaat het Meat Week-evenement van start, kunnen spelers straks zelf kiezen welke perks ze willen vrijspelen door middel van speciale tickets en wordt het mogelijk om verzamelingen tentoon te stellen in nieuwe vitrinekasten. In september wordt er bovendien een nieuwe map uitgebracht voor de battle royale-modus van het spel.

Fallout 76

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Nou ja toch leuk dat er dadelijk weer 10 teams online zijn (40 mensen :D). Ik wacht geduldig op de SP content die eraan komt.

0
test

Dan al?

0

Aanbevolen voor jou