Fallout 76 komt op 14 november uit | Gamer.nl

Fallout 76 komt op 14 november uit | Gamer.nl

Fallout 76 is een online game waarbij spelers samen kunnen werken of het tegen elkaar op kunnen nemen. De game komt op 14 november uit.

De game kan wel alleen gespeeld worden, maar de focus ligt op online survival. Hierin kunnen meerdere spelers elkaar tegenkomen en kiezen om samen te werken of elkaar aan te vallen. Spelers zitten niet op altijd op dezelfde server, maar nemen wel altijd hun progre ie mee. De game heeft dedicated servers.

Zoals al bekend was komen spelers na 25 jaar uit Vault 76 en in een wereld die opnieuw opgebouwd moet worden. De game speelt zich af in West-Virginia, in een wereld die vier keer zo groot is als Fallout 4. Het spel bevat zes heel verschillende regio's.

Spelers kunnen op verschillende plekken nucleaire wapens vinden om zichzelf te beschermen. Daarvoor moeten wel nucleaire codes gevonden worden. Vervolgens kunnen nucleaire wapens verzonden worden naar een plek naar keuze, bijvoorbeeld waar andere spelers zitten. Op de gebombardeerde plek zijn vervolgens moeilijk verkrijgbare resources te vinden.

Fallout 76 krijgt een bèta, al is nog niet bekend wanneer. Ook is er een collector's edition van de game aangekondigd. Hierin zit onder andere een wereldmap die licht geeft in het donker, figuurtjes die op de map geplaatst kunnen worden en een Fallout-helm met werkende lamp en stemvervormer.

Bethesda kondigde verder ook aan dat Fallout Shelter vanaf nu gratis op PlayStation 4 en Switch verkrijgbaar is.

E3

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou