Fallout 76-bug maakt speler permanent onsterfelijk | Gamer.nl

Fallout 76-bug maakt speler permanent onsterfelijk | Gamer.nl

Een speler in Fallout 76 is het slachtoffer geworden van een bug die het personage onsterfelijk maakt. Reddit-gebruiker 'Brogadyn' deelt de bug op het platform.

Brogadyn zegt de bug te hebben ervaren vanaf het bereiken van level 40. Op Reddit legt Brogadyn uit dat het personage nu in geen enkele omstandigheid dood kan gaan, wat het plezier van de game wegneemt. "Ze kan zelfs de knal van een kernbom zonder problemen overleven", aldus Brogadyn.

In Fallout 76 bevindt zich een plek op de map, ten zuiden van Whitespring, waar spelers een gat in kunnen springen en direct doodgaan. Echter overleeft Brogadyn's personage het gat zonder een schrammetje op te lopen. "Er zijn letterlijk nul manieren waarop ze kan doodgaan, zelfs als ik dat zou willen (iets wat ik nu heel graag wil ervaren)."

Brogadyn's personage in het 'dodelijke' gat van Whitespring

Het is niet de eerste keer dat Fallout 76 kampt met technische problemen. Zo kwam eerder deze week naar voren dat spelers erin geslaagd waren om tegelijkertijd drie kernbommen af te vuren in één server. Dit resulteerde in het crashen van de betreffende server.

Met het ondertu en bereiken van level 100 heeft Brogadyn zijn probleem gemeld bij Bethesda. In eerste instantie kreeg hij een standaard gegenereerd bericht waarin de gebruiker werd geadviseerd om de huidige effecten van zijn personage te controleren. Brogadyn zegt dan ook niet blij te zijn met het algemene bericht. Ondertu en heeft Bethesda de situatie opgemerkt en de speler gevraagd voor meer informatie over de situatie. Hiermee is het probleem van Brogadyn binnenkort wellicht opgelost.

Fallout 76 is verkrijgbaar op pc, Xbox One en PlayStation 4.

Bron: Eurogamer

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou