Fallout 4-patch uit voor pc, later deze week voor PS4 en XOne | Gamer.nl

Fallout 4-patch uit voor pc, later deze week voor PS4 en XOne | Gamer.nl

swapitems="function (a,b){return this[a]=this.splice(b,1,this[a])[0],this}">De eerste patch voor Fallout 4 is officieel verschenen voor pc-gebruikers. Spelers op PlayStation 4 en Xbox One kunnen later deze week de patch verwachten. </p>

De patch verbetert voornamelijk de technische stabiliteit van de game, verder zijn bugs en crashed tijdens specifieke quests opgelost. De volledige lijst met verbeteringen is te lezen op Steam.

Eerder verscheen deze patch als bèta voor pc. Bethesda zegt een vergelijkbaar updateproces te gebruiken als bij vorige games. Dit betekent veel kleine fixes met tu endoor een grote patch.

Pc-spelers die gebruik maken van mods ondervinden problemen na het installeren van de patch. De geïnstalleerde mods worden niet toegepast in de game. Een oplo ing hiervoor is om de Nexus Mod Manager te starten en hierna de game op te starten. Vervolgens moeten gebruikers terug naar de Nexus Mod Manager om alle gewenste mods weer in te schakelen. Wanneer deze stappen voltooid zijn kan Fallout 4 weer met mods gespeeld worden. Het is niet bekend of Bethesda dit zelf op gaat lo en.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou