Fallout 3 waarschijnlijk naar Xbox 360 | Gamer.nl

Na eerdere trailers deze week is er een derde trailer van No Man's Sky uitgebracht.

In de aankomende uitgave van het Engelse Official Xbox Magazine, die 15 februari in de winkels zal liggen, heeft Todd Howard, de executive producer van Oblivion, Morrowind en Fallout woorden gesproken die ongetwijfeld veel RPG-harten sneller laten kloppen. Hij heeft namelijk het een en ander te zeggen over het derde deel van Fallout, de legendarische post-apocalyptische RPG-reeks.

"We begonnen met het werken aan Fallout 3 aan het einde van 2004 met een paar mensen. We hadden slechts tien man tot Oblivion klaar was, maar nu zijn de meeste mensen van ons ermee aan de slag. Is het wishful thinking  dat Fallout 3 uiteindelijk op Microsoft's next-gen machine zal verschijnen? Met de game die dezelfde Gamebryo engine gebruikt als Oblivion, mi chien niet. En aangezien het even groot en open-ended belooft te zijn als Oblivion, zal de vraag naar Fallout 3 op Xbox 360 groot zijn.

We hebben tamelijk lange pre-productie fasen bij onze projecten, met concepten, design, prototypes van gebouwen enzo. We zouden bijna klaar moeten zijn om naar buiten te treden, maar we zullen zien."

Hopelijk zullen we binnenkort dus meer zien van dit veelbelovende nieuwe deel in de post-apocalyptische RPG-reeks.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou