Fall Guys krijgt een Sonic the Hedgehog-pakje

Fall Guys krijgt een Sonic the Hedgehog-pakje

Morgen is er een Sonic the Hedgehog-pakje beschikbaar in Fall Guys: Ultimate Knockout.

Het pakje wordt aan de game toegevoegd dankzij een samenwerking tussen Sega en ontwikkelaar Mediatonic. Sega viert dit jaar zijn zestigjarige verjaardag.

Zoals gewoonlijk verandert het pakje verder niets aan de gameplay van het spel - spelers die het Sonic-pak dragen, kunnen niet opeens sneller rennen.

Het Sonic-pakje is morgen beschikbaar in de virtuele winkel van Fall Guys: Ultimate Knockout en kost tien kroontjes. Het tweede seizoen van de game is vorige week begonnen. Fall Guys is beschikbaar op pc en PlayStation 4.

Fall Guys

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Oculus quest 2 released vandaag: geen nieuws. Rechter bepaald dat Fortnite niet terug mag naar IOS tijdens rechtzaak: Geen nieuws. Maar gelukkig weten we dat er een nieuw pakje in fall guys is... /s Dat gezegd, jullie VR nieuws lijkt überhaupt een beetje opgedroogd. Natuurlijk zijn er wat minder lezers bij een niche markt. Maar met de explosieve groei van het medium (vooral nu met de release van de oculus quest 2) moet je zorgen dat je de place to be bent voor dat het groots is. Anders zet je de deuren open voor concurrenten. Even wat goedbedoelde kritiek op de dinsdag ochtend. Doe er mee wat jullie willen.

0

Aanbevolen voor jou