Fall Guys is alleen al op Steam meer dan tien miljoen keer verkocht

Fall Guys is alleen al op Steam meer dan tien miljoen keer verkocht

Alleen al op Steam zijn er meer dan tien miljoen exemplaren van Fall Guys: Ultimate Knockout verkocht.

Dat blijkt uit een financieel rapport van Unity, de engine waarop de game draait. Het gaat om verkoopcijfers tot eind september. In augustus werd nog bekendgemaakt dat er meer dan zeven miljoen exemplaren van de game verkocht waren op Steam - het spel is in een maand tijd dus zo'n drie miljoen keer verkocht op het platform.

Hoeveel exemplaren er in totaal verkocht zijn van Fall Guys is niet bekend - het spel staat ook te koop op de PlayStation 4 Store en was gratis verkrijgbaar voor PlayStation Plus-leden. Wel duidelijk is dat Fall Guys de meest gedownloade PlayStation Plus-game ooit is.

In Fall Guys: Ultimate Knockout racen spelers langs obstakels om als eerste de finish te halen. De game kent verschillende varianten en absurde spelletjes om te winnen. Het tweede seizoen van de game is inmiddels in volle gang.

Fall guys

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ik begrijp de fascinatie met dit spel niet, vind er werkelijk niets aan.

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@denver Dit. Ik heb er drie fantastische uren mee gehad, en toen werd ik eerste en pakte ik die felbegeerde kroon. Mission accomplished, gelijk van m'n PS4 afgegooid. Jammer dat het niet hetzelfde verslavende karakter van een Rocket League heeft. Dat is echt mijn favo PS Plus spel allertijden gebleken.

0

Onzin spel

0
test

@inkmasteryPS4 Alle computerspellen zijn in weze onzin. Behalve Tetris, dat heeft me enorm geholpen 20 kub rotzooi in een kleine garagebox te puzzelen..

0

Aanbevolen voor jou