Fall Guys elf miljoen keer verkocht op pc, Doomguy komt mogelijk naar game

Fall Guys elf miljoen keer verkocht op pc, Doomguy komt mogelijk naar game

Fall Guys: Ultimate Knockout is inmiddels elf miljoen keer verkocht op pc. Ontwikkelaar Mediatonic hint daarnaast naar een mogelijke skin gebaseerd op Doomguy.

Fall Guys verscheen in augustus, dus in een krappe vier maanden tijd zijn de elf miljoen pc-spelers bereikt. Verkoopcijfers van de PS4-versie zijn niet bekend, al liggen die waarschijnlijk lager, omdat het spel in augustus gratis was voor PlayStation Plus-bezitters.

Op Twitter hint Mediatonic daarnaast naar een nieuwe skin voor in de game. Hoewel er vooralsnog alleen een schaduwfiguur te zien is, vermoeden veel gamers dat het gebaseerd is op Doomguy, het hoofdpersonage uit de Doom-games.

In Fall Guys: Ultimate Knockout racen spelers langs obstakels om als eerste de finish te halen. De game kent verschillende varianten en absurde spelletjes om te winnen. Het tweede seizoen van de game is inmiddels in volle gang.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ik twijfelde nog even.. misschien toch een klein master chiefje.. (en dat ie dus toch binnenkort naar Xbox komt).. maar het helmpie lijkt idd net iets meer op die van Doomguy.. oh wacht.. dan kan het nog steeds betekenen dat is naar Xbox komt :-)

0
test

@kleinekoosjer S O O N lijkt ook best op D O O M, denk dat dat ook wel een hint is

0

Aanbevolen voor jou