Fall Guys-bug laat spelers automatisch skins aanschaffen

Fall Guys-bug laat spelers automatisch skins aanschaffen

Er zit een bug in Fall Guys: Ultimate Knockout waardoor spelers zonder dat het de bedoeling is skins aanschaffen.

Veel spelers maken melding van de bug in de online winkel. Dit valt onder andere op Reddit te lezen. Wanneer spelers sommige skins zouden aanklikken om ze beter te bekijken, zou de skin in kwestie automatisch worden aangeschaft. Sommige spelers melden ook dat hun Show Bucks plotseling verdwijnen.

Toen mensen in eerste instantie het probleem aan ontwikkelaar Mediatonic doorgaven, geloofde de persoon van de klantenservice het probleem niet. Dit valt te lezen op PC Gamer. "De aankoop is gedaan door jou, niet door een bug", werd gemeld. "Of dat nou de bedoeling is of niet."

Mediatonic heeft inmiddels echter laten weten op de hoogte te zijn van het probleem en biedt zijn excuses aan, ook voor de reactie van de werknemer. Iedereen die nu een retour aanmeldt, ontvangt zijn of haar geld terug. Ondertussen werkt het bedrijf aan verbeteringen binnen de online winkel. Als extra verontschuldiging ontvangen alle spelers een gratis legendarische skin.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Reactie van de medewerker is wel terecht vind ik. Als het 1 van de eerste meldingen is die binnenkomt dan zou ik ook denken van dat iemand zn geld terug wil hebben voor iets wat tie "perongeluk" aangeschaft zou hebben. Maarja als het daarna nog 1000x gebeurd dan is er wel sprake van een groter probleem.

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

Aanbevolen voor jou