Nieuws
Fall guys

Fall Guys bevat nu cross-play, Xbox- en Switch-versies nog in de maak

Geschreven door Marvin Toepoel op
Spelers van Fall Guys kunnen op pc en PlayStation-consoles door de recente update deelnemen aan dezelfde lobby’s. Ontwikkelaar Mediatonic benadrukt dat de Xbox- en Nintendo Switch-versies niet vergeten zijn.

De update verschijnt terwijl het zesde seizoen van het spel nog in volle gang is. Ontwikkelaar Mediatonic zegt dat de cross-play-ondersteuning te danken is aan de technologie van Epic Online Services. Eerder was het al mogelijk om een lobby te delen met pc- en PlayStation 4- en PlayStation 5-spelers in de Custom Shows-modus, maar dat is nu dus uitgebreid naar spelmodi als Main Show, Squads en Duo’s.

Om toegang te krijgen tot cross-play moeten spelers hun Fall Guys-exemplaar koppelen aan hun Epic Account. Wie dat nog niet heeft gedaan wordt er tijdens het opstarten van het spel aan herinnerd. Zodra het koppelen gelukt is, kunnen spelers anderen uitnodigen via cross-play. Spelers die al waren toegevoegd als vriend op PlayStation of Steam verschijnen automatisch in de vriendenlijst van Epic.

Het battleroyalespel moest vorig jaar al uitkomen op Xbox-consoles en de Nintendo Switch, maar eind 2022 meldde Mediatonic dat dat niet zou lukken. De ontwikkelaar benadrukt nu dat die versies wel nog in de maak zijn en dat ze werken aan de laatste loodjes. Het is echter nog te vroeg om een verschijningsdatum aan te kondigen. 

Dit artikel delen:

Lees meer

Nier: Automata-anime officieel aangekondigd met teaser-trailer ‘Goede State of Play vindt plaats in maart’
1

Reacties op: Fall Guys bevat nu cross-play, Xbox- en Switch-versies nog in de maak

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • avatar

    kleinekoosjer

    • 23 februari 2022 17:22
    eind 2021..

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.