Eind november bereikte ons het nieuws dat ontwikkelaar Quantic Dreams (bekend van het niet onaardige Omikron: The Nomad Soul) het contract met uitgever Vivendi om diens nieuwste game Fahrenheit uit te geven, verbroken had. Vanuit het niets duikt de game nu weer op, maar dan wel met een andere naam en een andere uitgever.

Fahrenheit gaat volgens online shop GameStop namelijk Indigo Prophecy heten en uitgegeven worden door Atari. Hoewel zowel Atari als Quantic Dreams nog niets bevestigd hebben, klinkt de informatie ons redelijk betrouwbaar in de oren. Was het namelijk ook niet Atari dat het onbekende Xenus oppikte en omdoopte tot Boiling Point: Road to Hell, om het vervolgens een fikse marketingboost te geven? Een zelfde soort situatie zou bij Fahrenheit het geval kunnen zijn.

Fahrenheit, of Indigo Prophecy, het is maar hoe je de game wilt noemen, speelt zich af in New York in het jaar 2006. In 'the Big Apple' gebeuren rare dingen: doodnormale mensen beginnen zonder reden elkaar af te slachten, steeds op dezelfde wijze. Als speler treed je in de huid van iemand die net een moord gepleegd heeft. Quantic Dreams noemt de game een interactieve thriller, die op haast filmische wijze de speler kennis laat maken met het sinistere plot.

Zodra we meer informatie hebben over de mogelijke naamsverandering en de verschuiving naar uitgever Atari, laten we het jullie natuurlijk weten.