De productbeschrijving vermeldt dat de game verbeterde textures heeft en helemaal in HD is. Het spel zou uitkomen op Steam: een account op dit distributieplatform is nodig om het spel te activeren. Fahrenheit Remastered moet verschijnen op pc, Mac, Linux en mobiele platforms, volgens Amazon.

Spelers kunnen ook op ieder moment wisselen tussen de klassieke en de nieuwe graphics, zoals dat bij Halo 2 in Halo: The Master Chief Collection ook het geval was. Verder vermeldt de productbeschrijving dat Fahrenheit Remastered de director's cut-versie van de game is.

Fahrenheit kwam in 2005 uit voor de PlayStation 2 en Xbox, later kreeg het spel ook een pc- en Xbox 360-port. Het is een moordmysterie met bovennatuurlijke elementen waarin de hoofdpersoon bezeten wordt door een mysterieuze kracht en iemand vermoordt. Hij zoekt uit wie er echt achter de moord zat.

Ontwikkelaar Quantic Dream hintte in december al naar een aankondiging die het zou doen. Vorige week verscheen de website A Chilling Feeling, die naam komt overeen met de ondertitel van het spel: 'Guilt is a Chilling Feeling'. Het is niet bekend of het spel naar andere platforms komt.