Factorio-update laat game crashen

Factorio-update laat game crashen

De gisteren uitgebrachte versie 1.1.22 van Factorio bevat een bug waardoor de game tijdens het opstarten crasht. 

Op het forum van de game wordt gewaarschuwd om de update niet te downloaden. Zodra de update is doorgevoerd, kan het spel niet volledig meer opgestart worden. De ontwikkelaar heeft de update al officieel teruggetrokken. 

Sommige spelers hebben echter automatische updates aanstaan, waardoor de update toch geïnstalleerd kan zijn. Voor hen is er nu een versie 1.1.23 beschikbaar die deze probleem mogelijk oplost. De update wordt niet globaal verspreid omdat hij nog instabiel kan zijn - spelers worden aangeraden tot een officiële nieuwe update uitkomt.

Factorio verscheen vorig jaar na acht jaar ontwikkeling uit Early Access. Spelers moeten een grote fabriek opbouwen om zo een geautomatiseerde industrie te creëren. Het einddoel is een raket bouwen en daarmee de planeet verlaten.

Factorio

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Is dit een bèta versie. Normaal hebben ze een stabiele versie en die updaten ze alleen maar als de bèta is goedgekeurd na x tijd. Meestal duurt dat erg lang tenzij de stabiele versie niet stabiel is.

0

@GoofyZ3 Ja, het zijn versies uit de beta branch. Stable is 1.1.21. Wat vroeger waar was is nu niet meer relevant overigens, 1.1 is de laatste feature release, vanaf nu zijn het alleen maar bugfixes. Die gaan een stuk sneller naar stable toe.

0

Aanbevolen voor jou