Nieuws
Factorio

Factorio-update laat game crashen

Er wordt afgeraden om de update te downloaden

Geschreven door Michel Musters op
De gisteren uitgebrachte versie 1.1.22 van Factorio bevat een bug waardoor de game tijdens het opstarten crasht. 

Op het forum van de game wordt gewaarschuwd om de update niet te downloaden. Zodra de update is doorgevoerd, kan het spel niet volledig meer opgestart worden. De ontwikkelaar heeft de update al officieel teruggetrokken. 

Sommige spelers hebben echter automatische updates aanstaan, waardoor de update toch geïnstalleerd kan zijn. Voor hen is er nu een versie 1.1.23 beschikbaar die deze probleem mogelijk oplost. De update wordt niet globaal verspreid omdat hij nog instabiel kan zijn - spelers worden aangeraden tot een officiële nieuwe update uitkomt.

Factorio verscheen vorig jaar na acht jaar ontwikkeling uit Early Access. Spelers moeten een grote fabriek opbouwen om zo een geautomatiseerde industrie te creëren. Het einddoel is een raket bouwen en daarmee de planeet verlaten.

Factorio

Dit artikel delen:

Lees meer

'Six Days In Fallujah moet geen politiek commentaar leveren' De Razer Kaira Pro is een uitstekende headset voor de next-gen Xbox-gamer
2

Reacties op: Factorio-update laat game crashen

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • avatar

  GoofyZ3

  • 16 februari 2021 12:42
  Is dit een bèta versie. Normaal hebben ze een stabiele versie en die updaten ze alleen maar als de bèta is goedgekeurd na x tijd. Meestal duurt dat erg lang tenzij de stabiele versie niet stabiel is.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • gimbal2

  • 16 februari 2021 21:51
  @GoofyZ3 Ja, het zijn versies uit de beta branch. Stable is 1.1.21.

  Wat vroeger waar was is nu niet meer relevant overigens, 1.1 is de laatste feature release, vanaf nu zijn het alleen maar bugfixes. Die gaan een stuk sneller naar stable toe.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.