Factorio is 3,5 miljoen keer verkocht

Factorio is 3,5 miljoen keer verkocht

Er zijn inmiddels 3,5 miljoen exemplaren van managementgame Factorio verkocht.

Dat meldt de ontwikkelaar in een blogpost. De game kwam in 2014 al als Early Access-titel uit, maar de uiteindelijke versie verscheen in 2020 op pc. Afgelopen najaar kwam de game ook uit op Nintendo Switch. Die versie is inmiddels meer dan 40.000 keer verkocht - een aantal dat de ontwikkelaar min of meer had verwacht. 

In Factorio storten spelers neer op een planeet, waar men een ruimteschip moet bouwen. Daarvoor moeten materialen verzameld worden en machines gebouwd worden om die materialen te verwerken tot grondstoffen. Uiteindelijk bouwen spelers als het goed is een goed geöliede productieketen.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

nog nooit afgeprijst en was vroegah 25 euro, nu 30 op steam :( staat in mn wishlist en koop em pas met 50% korting XD Waarschijnlijk komt tie nooit in de sale, heb daarintegen wel engelen geduld (en genoeg andere games)

0

@-JK- Dan koop je hem nooit. De game gaat inderdaad nooit in de aanbieding. 30 euro is een enorm eerlijke prijs voor een spel waar je honderden uren in kunt stoppen. Hij was vroegah 20 euro, dat was de beta prijs. Tijdens alpha was hij volgens mij nog goedkoper. Ook een eerlijke praktijk wat mij betreft, als het spel nooit afkomt tijdens de early access fase dan heb je alleen betaald voor wat je gekregen hebt.

0
test

@-JK- Het is een feit dat hij niet in de sale komt. Dus je kan heel lang wachten. Staat gewoon op hun site hoor. De laatste korting was voordat het spel uitgebracht werd. Zelf 10 euro voor betaald toen hij net uit was. Inmiddels 1100 uur in gestoken. Beste game ooit. Dit jaar zal nieuwe dlc ook uitkomen, 25 euro ongeveer want die dlc is nog groter dan de base game.

0
test

The factory must grow.

0

Aanbevolen voor jou