Facebook kondigt vandaag mogelijk vr-games Assassin's Creed en Splinter Cell aan

Facebook kondigt vandaag mogelijk vr-games Assassin's Creed en Splinter Cell aan

Volgens de Spaanse website href="https://vandal.elespanol.com/noticia/1350738007/ubisoft-anunciara-assassins-creed-y-splinter-cell-para-oculus-hoy-en-facebook-connect/" rel="noopener noreferrer" target="_blank">Vandal </a>kondigt Facebook vandaag vr-games in de Assassin's Creed- en Splinter Cell-franchise aan.

De games zouden gemaakt worden door Red Storm Entertainment - in samenwerking met verschillende Ubisoft-studio's - voor de Oculus vr-headsets. Vandal citeert verschillende ontwikkelaars over de games, waaronder Red Storm-vicepresident Elizabeth Loverzo en Facebook Reality Labs-hoofd Mike Verdu.

Volgens de omschrijving bieden de vr-games 'immersie' en 'werelden waar spelers gepassioneerd over zijn, maar meer details worden niet gegeven.

De aankondiging zou om 19:00 uur plaatsvinden tijdens Facebook Connect, een presentatie met virtual en augmented reality-nieuws voor Facebook en Oculus. Vermoedelijk wordt ook de gelekte Oculus Quest 2 officieel onthuld.

Om 19:00 uur is Facebook Connect te bekijken op de Facebook-pagina van Facebook Reality Labs.

Assassin's Creed Mirage

Assassin's Creed Mirage kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Zou ik erg jammer vinden als ik ook deze games straks niet kan spelen, aangezien ik niet tegen VR kan.

0
test

@Linksquest Kun je werkelijk niet tegen VR of heb je gewoon een keertje een slechte ervaring gehad, of juist een ervaring geprobeerd die je niet meteen moet proberen. En mobile VR als in je telefoon in een stuk plastic douwen en tegen je kop plakken is verre van goede VR. Ook is het heel belangrijk dat je de headset eerst goed afstelt voordat je begint te spelen.

0
test

@SuperDre PlayStation VR heb ik gehad, en werd erg snel misselijk. Misschien met de nieuwere modellen naderhand minder tot niet, maar helaas kon ik er slecht tegen.

0
test

Laten we hopen dat dit geen Oculus exclusives gaan worden, dat zou jammer zijn.

0

Aanbevolen voor jou