Fable nog niet klaar om getoond te worden

Fable nog niet klaar om getoond te worden

Xbox zou Fable graag opnieuw willen tonen maar daar is Playground Games nog niet klaar voor.

Dat vertelt hoofd van Xbox Game Studios Matt Booty tijdens Pax West (via VG247). "Ze willen geen dingen laten zien voordat het klaar is, maar als er een game is waarvan ik elke keer als ik er iets van zie denk 'we moeten dit laten zien', dan is het wel Fable. Omdat er een hoop coole dingen zijn. Het team heeft heel duidelijk gemaakt dat we pas iets tonen als het af is."

Booty gaat vervolgens in op de ontwikkeling van Perfect Dark die volgens hem op rolletjes zou verlopen. "We zijn net een grote samenwerking aangegaan met Crystal Dynamics en ik lees online: 'oh, dat moet betekenen dat er een probleem is'. Maar eigenlijk is het het tegenovergestelde. Natuurlijk werken we met ze samen. Dat is hoe we een enorme hoop werk verrichten."

Officieel is niet bekend hoelang de nieuwe Fable al in ontwikkeling is en wanneer de game uit moet komen. Het spel werd in de zomer van 2020 aangekondigd. Eind vorig jaar lekte al uit dat de game toen al zo'n vier jaar in ontwikkeling was. Ook voor Perfect Dark is nog geen releasedatum bekend. Beide games komen naar Xbox Series X en S en pc.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Goed om te lezen! Als ze nou eens vaker updates zoals deze delen, dan zou dat veel roddels -gebaseerd op niets- schelen.

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

Ik zie liever niets dan een CGI zoetmakertje.

0
test

@-JK- Onder het nom: Beter iets dan niets.

0
test

@PietS. andersom ;)

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

Aanbevolen voor jou