Fable Legends wordt free-to-play | Gamer.nl

Fable Legends wordt free-to-play | Gamer.nl

PC PREVIEW - Gamers wennen als geen ander aan nieuwe ontwikkelingen. Een coversysteem is nog niet ge&#239ntroduceerd, of wij verwachten dat alle soortgelijke games minimaal een coversysteem hebben. Hoe raar was het dan ook dat De Sims 4 lanceerde zonder de mogelijkheid om beroepen daadwerkelijk uit te oefenen? De Sims 3 had dit immers ge&#239ntroduceerd met de Ambities-uitbreiding. Het vierde deel gaat dat eindelijk rechttrekken met een eigen beroepenuitbreiding. Wij mochten keihard aan het werk met De Sims 4: Aan het Werk!

Het winstmodel lijkt op dat van Riot's League of Legends: Lionhead Studios wil de gratis speelbare heroes laten rouleren, maar maakt het mogelijk om de heroes blijvend te ontgrendelen met echt geld of met in-game geld. Fable Legends krijgt bij de lancering vier verschillende heroes waarmee spelers gratis kunnen spelen. Elke twee weken verschijnen er nieuwe heroes en zijn de oude tijdelijk niet meer speelbaar. De opgebouwde voortgang blijft beschikbaar als de Hero weer gespeeld kan worden.

Fable Legends verschijnt in 2015 voor pc's met Windows 10 en Xbox One. Eerder kondigde Microsoft al aan dat de nieuwe Fable een cro -platform multiplayer-functie krijgt: Xbox One- en pc-spelers kunnen het tegen elkaar opnemen.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou