Fable Legends-bèta is definitief gesloten | Gamer.nl

Fable Legends-bèta is definitief gesloten | Gamer.nl

De gesloten bèta voor het geannuleerde Fable Legends is niet meer speelbaar. Vorig maand kondigde Microsoft aan de free-to-play multiplayergame niet meer uit te brengen en ontwikkelaar Lionhead te sluiten.

Een gesloten bèta startte in 2014 en liet spelers veel elementen van de game uitproberen waaronder de verschillende Heroes en mi ies. In de bèta was het mogelijk om in-game geld aan te schaffen. Spelers die dit hebben gedaan krijgen hun geld terug.

Wanneer de bèta nu wordt opgestart wordt een bericht getoond dat de game niet meer te spelen is. Hieronder staat een kort bericht van de ontwikkelaars: “Alle verhalen moeten uiteindelijk eindigen, maar de herinneringen van de heroïsche triomfen en schurkachtige plannen zullen voor altijd blijven bestaan. Bedankt voor alle steun – jullie zijn allemaal legendes!”

Fable Legends was enkele jaren in ontwikkeling bij Lionhead Studios en moest een free-to-play ervaring worden waarin spelers samen op avontuur gingen. De game was in ontwikkeling op pc en Xbox One en zou oorspronkelijk eind vorig jaar uitkomen.

Fable Legends
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou