Fable III DLC Traitor's Keep aangekondigd | Gamer.nl

Fable III DLC Traitor's Keep aangekondigd | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Traitor's Keep bevat drie nieuwe levels: Ravenscar Keep, Clockwork Island en The Godwin Estate. De levels bevatten "nieuwe quests en een ontmoeting met een mysterieuze gevangene". In de DLC zijn er 250 gamerscore-punten te verdienen. Verder bevat het pakket "extra content" en drie exclusieve wapens. Traitor's Keep kost 560 Microsoft-punten, ongeveer 6,70 euro.

Fable III

In Fable III is het doel om koning of koningin te worden en te regeren. Spelers kruipen in de huid van de zoon of dochter van de held uit deel twee, en moeten een revolutie opzetten om het leiderschap over Albion te verkrijgen. Vervolgens is het de bedoeling dat er naar eigen inzicht geregeerd. Als vorst of vorstin is het de bedoeling dat mensen gestraft, vergeven of nader onderzocht moeten worden. De game kwam op 29 oktober 2010 uit voor Xbox 360. Op 19 mei verschijnt het spel ook voor Windows.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou