Fable, Halo en Assassin's Creed komen naar Windows Phone 7 | Gamer.nl

Fable, Halo en Assassin's Creed komen naar Windows Phone 7 | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Fable III: Coin Golf voor de Windows Phone 7 komt overeen met de gelijknamige minigame die in de Xbox 360-versie te spelen is. De behaalde scores op de telefoon kunnen overgezet worden naar de Xbox 360. 

Naast deze bekendmaking werden tal van games voor het mobiele besturing ysteem van Microsoft aangekondigd, waaronder ook A a in's Creed: Altair's Chronicles HD, Pocket God, Fruit Ninja en Star Wars Cantina.

Game Room

Uit de presentatie kwam daarnaast naar voren dat Game Room, een virtuele ruimte binnen de 360 waarin kla ieke spellen gespeeld kunnen worden, ook voor Windows Phone 7 beschikbaar komt. Games die tegelijkertijd met de lancering van deze service beschikbaar worden gesteld zijn Asteroid's Deluxe, Centipede, Shao Lin's Road, Time Pilot, Lunar Lander en Pitfall. 


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou