'Fable 3 bevat geen levensbalk of ervaringspunten' | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

zal het grootste gedeelte van de tijd helemaal geen scherminformatie bevatten. Dat meldt Peter Molyneux op de X10, het evenement van Microsoft waar het bedrijf haar nieuwe games toont.

In plaats van een levensbalk wordt de energie van de speler aangeduid door verkleuring van het scherm. Hoeveel ervaring een speler heeft wordt weergegeven via het aantal volgelingen dat de speler heeft. Ook de wapens zullen van uiterlijk veranderen gedurende het spel.

Onduidelijk

Molyneux vindt dat de oude manier waarop ervaringspunten worden weergegeven in games te onduidelijk. Volgens de ontwikkelaar moeten spelers wanneer ze in een game trouwen of op een bepaalde manier met personages omgaan, net zo veel beloond worden als tijdens het vechten.

Fable 3 moet spelers in staat stellen zelf een koning van een koninkrijk te worden. Fable 3 zal uitkomen rond de feestdagen van dit jaar, zo is gisteren op de X10 bekendgemaakt.
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou