Als het aan Peter Molyneux ligt, kun je Fable 2 straks in zijn geheel downloaden. In een interview met gamesindustry.biz laat Molyneux weten dat: "het geweldig zou zijn om daar als studio aan te werken".

Toen de website wilde vragen of er daadwerkelijk een digitale versie van de succesvolle RPG komt, antwoordde Molyneux met een knipoog: "Ik kan er verder niets over zeggen, want dan zou ik mijn leven op het spel zetten."

Een digitale versie van Fable II zal waarschijnlijk geen verkeerde zet zijn, want het eerste deel, dat al een tijdje via Xbox Originals is te downloaden, doet het verbazingwekkend goed in de verkooplijsten. Volgens Molyneux verkoopt het spel erg goed en behoort het tot de best verkopende Original titels van dit moment. "Zo niet de beste", voegt hij daaraan toe.

Daarnaast is de retailversie al voor de helft van de prijs beschikbaar via verschillende online webshops en zou een goedkope digitale versie een goede optie zijn. "Hoe meer mensen het kunnen spelen, hoe beter. Normaal gesproken zou ik het erg vervelend vinden, maar op dit moment denk ik dat het een goede reflectie is van de huidige (economische) omstandigheden. Mensen weten niet waar ze hun geld aan moeten uitgeven tijdens de feestdagen", aldus Peter Molyneux.