Vorige week wisten we al te melden dat er een grote aankondiging omtrent Fable 2 aan zat te komen. Nu heeft Lionhead downloadable content voor deze met actie gevulde fantasy-game aangekondigd. Vanaf 12 december wordt deze content beschikbaar gesteld.

Knothole Island zal 800 Microsoft Points kosten (9,60 euro) en is een geheel nieuw gebied om te ontdekken. Het is een stervend land, want de mooie natuur van het gebied is opeens bedekt door een dikke laag sneeuw. Jouw taak zal zijn de zon weer te laten verschijnen. Klinkt als Mario Sunshine!

Tevens zal Lionhead een gratis co-op patch aanbieden zodat mensen samen kunnen spelen in dit nieuwe gebied, al moeten beide spelers wel in het bezit zijn van de Knothole Pack.

Lionhead geeft nog meer cadeau: mensen die het nieuwe gebied downloaden krijgen ook Knight's Boots, Assassins Gloves, een speciaal middeltje om slanker te worden, een zilveren boek en nog meer onaangekondigde items. Lionhead heeft in samenwerking met Microsoft nu ook een Albion dasboard theme gemaakt die perfect werkt met de nieuwe Xbox Experience. Deze kan nu al gedownload worden voor 250 Microsoft Points.

De eerste drie screenshots van het nieuwe gebied zijn tevens beschikbaar gesteld.