F1 Manager 2022 blijft toch wel ondersteund worden

F1 Manager 2022 blijft toch wel ondersteund worden

Frontier Developments blijft het pas uitgekomen F1 Manager 2022 - in tegenstelling tot eerdere berichtgeving - toch ondersteunen.

Vorige week liet Frontier weten na een aankomende patch geen grote updates voor F1 Manager 2022 meer uit te brengen zodat het bedrijf zich kon richten op de toekomst van de franchise. De keuze werd negatief ontvangen door fans.

Het bedrijf heeft op Reddit inmiddels een nieuw statement uitgebracht, waarin het schrijft dat er toch wel updates blijven uitkomen voor de game. Of het gaat om miscommunicatie in het oorspronkelijke bericht, of dat Frontier zich heeft bedacht na de negatieve respons van fans, is niet duidelijk.

Hoe dan ook laat de ontwikkelaar weten dat de spelers belangrijk zijn voor de studio en dat feedback gewaardeerd wordt. Er blijven in de toekomst verbeteringen voor het spel uitkomen. Als voorbeeld worden enkele bugs genoemd die spelers op dit moment irriteren en die opgelost gaan worden.

F1 Manager 2022 werd toen het uitkwam in augustus wisselend ontvangen. Veel gamers hoopten dat Frontier de game dan ook ruimschoots zou blijven ondersteunen om de ervaring te verbeteren - vergelijkbaar met andere games van de studio, zoals Planet Coaster - maar dat blijkt nu niet het geval te zijn. Op Reddit uiten fans hun teleurstelling over het feit dat er maar twee maanden volledige ondersteuning voor de game is vanuit de ontwikkelaar.

Frontier heeft eerder een deal gesloten met F1, waardoor het vier games mag uitbrengen gebaseerd op de sport. De aankomende patch voor F1 Manager 2022 moet wagens van de officiële F1-teams visueel verbeteren en allerlei bugs oplossen.

De game ontving een 6,5 op Gamer.nl: "F1 Manager 2022 is een aardige poging om de koningsklasse van de autosport te vertalen naar een managementgame. Het gebrek aan diepgang zorgt er wel echter voor dat je na een seizoen of twee de pitstraat graag weer verlaat."

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

we updaten! oh nee toch niet.. ah.. toch wel.

0
test

Veel vertrouwen ja

0

Aanbevolen voor jou