Eerste info en releasedatum voor F1 2018 bekend | Gamer.nl

Eerste info en releasedatum voor F1 2018 bekend | Gamer.nl

Codemasters heeft in een href="http://blog.codemasters.com/f1/05/make-headlines-in-f1-2018/">blogpost </a>laten weten dat F1 2018 op 24 augustus naar de PlayStation 4, Xbox One en pc komt. Dat weekend vindt ook de Belgische Grand Prix plaats.

Paul Jeal, F1 Franchise Director bij Codemasters zegt: ""De afgelopen jaren hebben we nauw contact onderhouden met onze fans om te begrijpen wat zij belangrijk vinden, en we kunnen niet wachten om meer details te onthullen over functies waar onze fans ongetwijfeld van zullen smullen."

Ook zegt Jeal dat de Career-modus verdere uitbreidingen krijgt om spelers nog verder mee te slepen in de wereld van F1 dan voorheen. Dit wordt volgens Jeal gedaan door een veelgevraagde, maar vooralsnog nog onbekende, feature te laten terugkeren. Het nieuwe racespel voegt ook historische auto's toe die fans wilden zien verschijnen in F1 2018.

Vorig jaar gaf onze redacteur Sander Hölsgens F1 2017 een 8 in zijn review. Daarbij zegt hij: "Dit is met gemak de meest geslaagde en gelaagde Formule 1-titel sinds Grand Prix 4 uit 2002, zij het zonder potten te breken."

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou