Nieuws
F1 2018

Eerste info en releasedatum voor F1 2018 bekend

Open je DRS-klep vanaf 24 augustus

Geschreven door Pablo Bool op
Codemasters heeft in een blogpost laten weten dat F1 2018 op 24 augustus naar de PlayStation 4, Xbox One en pc komt. Dat weekend vindt ook de Belgische Grand Prix plaats.

Paul Jeal, F1 Franchise Director bij Codemasters zegt: ""De afgelopen jaren hebben we nauw contact onderhouden met onze fans om te begrijpen wat zij belangrijk vinden, en we kunnen niet wachten om meer details te onthullen over functies waar onze fans ongetwijfeld van zullen smullen."

Ook zegt Jeal dat de Career-modus verdere uitbreidingen krijgt om spelers nog verder mee te slepen in de wereld van F1 dan voorheen. Dit wordt volgens Jeal gedaan door een veelgevraagde, maar vooralsnog nog onbekende, feature te laten terugkeren. Het nieuwe racespel voegt ook historische auto's toe die fans wilden zien verschijnen in F1 2018.

Vorig jaar gaf onze redacteur Sander Hölsgens F1 2017 een 8 in zijn review. Daarbij zegt hij: "Dit is met gemak de meest geslaagde en gelaagde Formule 1-titel sinds Grand Prix 4 uit 2002, zij het zonder potten te breken."

Dit artikel delen:

Lees meer

Bethesda toont eerste gameplaybeelden van Rage 2 Live om 20:00: Rage
0

Reacties op: Eerste info en releasedatum voor F1 2018 bekend

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.