F1 2010 komt dit najaar naar PC, Xbox 360 en PlayStation 3 | Gamer.nl

F1 2010 komt dit najaar naar PC, Xbox 360 en PlayStation 3 | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De game komt uit voor PC, Playstation 3 en Xbox 360 en biedt alle officiële teams, circuits en coureurs waaronder terugkerende favoriet Michael Schumacher en het nieuwe Korean International Circuit. Gamemodi die tot nu toe bekend zijn gemaakt zijn de carrièremodus die Codemasters als innovatief en uitgebreid bestempelt, een Grand Prix-modus, Championship en Time Trial.

Spelers hebben ook de mogelijkheid om het tegen anderen op te nemen in de competitieve multiplayermodus. Verder belooft Codemasters een "zeer geavanceerd" schademodel voor auto's, dynamisch weer en veranderingen in de gameplay om "de unieke aerodynamica en besturing van formule 1-auto's accuraat te imiteren". De game wordt door Codemasters Studios Birmingham gemaakt met de EGO-engine. Deze werd eerder gebruikt voor Colin McRae: Dirt 2 en Grid.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou