Ezio uit Assassin's Creed lijkt naar Fortnite te komen

Ezio uit Assassin's Creed lijkt naar Fortnite te komen

Het lijkt er op dat Assassin's Creed-personage Ezio Auditore da Firenze als speelbaar personage naar Fortnite komt.

Dataminers hebben dat achterhaald. Daarnaast zijn ook bijbehorende items gevonden, zoals een pikhouweel gebaseerd op de Hidden Blade en een emote. 

Ezio is nog niet officieel aangekondigd voor Fortnite. Het is dan ook nog niet bekend wanneer de skin naar de game komt. Mogelijk kondigt Epic dit binnenkort aan.

De afgelopen jaren worden uiteenlopende franchises toegevoegd aan Fortnite, van personages uit andere vormen van media zoals films en strips, tot personages uit andere games.

Assassin's Creed Mirage

Assassin's Creed Mirage kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ugh dat Ubisof... ...ach dat verbaast me ook niks.

0
test

@bigds9fan Fortnite is van Epic, niet van Ubisoft... En dat Epic zelf geen originele karakters kan bedenken kun je Ubisoft hier niet kwalijk nemen.

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

@bigds9fan dit is gewoon de nieuwe vorm van reclame maken volgens mij. Ze betalen Epic om hun skin in Fortnite te zetten om reclame te maken voor AC? Maar ik kan het mishebben

0
test

@Ziminar Hahaha, ik denk niet dat Ubisoft op deze manier reclame hoeft te maken voor Assassins Creed en al helemaal niet voor de series waar Ezio inzit. Lijkt me onwaarschijnlijk dat mensen nu massaal de AC games gaan kopen waar Ezio in voorkomt. Epic moet wel telkens nieuwe skins toevoegen aan Fortnite want dat is hun grootste verdienmodel

0
test

coole outfit

0

Aanbevolen voor jou