Ezio-kleding aan Assassin's Creed Valhalla toegevoegd

Ezio-kleding aan Assassin's Creed Valhalla toegevoegd

Spelers kunnen zich in Assassin's Creed Valhalla nu verkleden als Ezio Auditore da Firenze, het hoofdpersonage uit eerdere Assassin's Creed-games.

De iconische kleding is specifiek gebaseerd op de kleding die Ezio in Brotherhood draagt. Spelers kunnen de kleding ontgrendelen door in te loggen op hun Ubisoft Connect-account op console of pc. De kleding komt alleen beschikbaar als via het account wordt gedetecteerd dat er al twee eerdere games in de franchise zijn gespeeld.

Morgen komt tevens de nieuwe, betaalde uitbreiding voor Valhalla uit, genaamd The Siege of Paris. Die uitbreiding laat spelers met Eivor afreizen naar Frankrijk om daar nieuwe bondgenoten te maken en te proberen Parijs over te nemen. De dlc komt zowel los verkrijgbaar als onderdeel van de seizoenspas. Eerder kwam al een vorige uitbreiding als onderdeel van die seizoenspas uit, genaamd Wrath of the Druids.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Heb hem van de week gekocht en moet zeggen dat ik de game wel leuk vind tot nu. Het heeft voor mij helemaal niks meer te maken met de AC waar ik zo van hield, maar het is wel een leuke game los daarvan. Vond het wel vet dat Altair zijn kostuum in de game zat :) En deze mag er ook zijn.

0

@Derper ja, ik kocht de AC games altijd vanwege de stealthy gameplay. Na origins geen AC meer gekocht. Vond het niks meer aan, heb misschien maar een uurtje in Origins zitten. Jammer dat ze het niet gewoon een andere naam hebben gegeven en dan ook het oude assassins creed ernaast gehouden. Vikins kan je toch geen assassins noemen ..

0

@Sall3mander in Origins en Odyssey zat het sneaken toch wel? Vond het in die laatste vooral erg leuk om die vestigingen te doen.

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

@coola Even zien Assassin's Creed tot Syndicte- historisch accuraat.. Valhalla- pure fictie. Dat kan ik persoonlijk niet met elkaar verbonden noemen.

0
test

@Bigds9fan vikings zijn natuurlijk nooit in engeland geweest :)

0
test

@Bigds9fan het is waarvoor je de games speelt. Ik vind alles van isu geweldig. Dat is hoofdzakelijk waar ik het voor speel. Gameplay vind ik veel uitgebreider (stealth kan gewoon nog steeds maar hoeft niet). In de ezio trilogie had je net zo goed niet-stealth gedeelte. Zelf draag ik nooit de legacy outfits. Past gewoon niet bij de setting. Enige die ik wel draag is van basim. Omdat die in het spel voor komt. Plus vind de geupgrade outfit van ezio mooier.

0

Aanbevolen voor jou