EyePet & Friends aangekondigd | Gamer.nl

EyePet & Friends aangekondigd | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

In EyePet & Friends kunnen jonge spelers kiezen of ze één of twee huisdiertjes willen verzorgen en trainen. Spelers kunnen direct twee van de diertjes nemen, of beginnen met één en daar later een tweede aan toevoegen. Sony benadrukt echter dat twee Eyepets die samen opgroeien een sterkere band met elkaar zullen hebben. Ook bevat EyePet & Friends een offline multiplayermodus voor twee personen, zodat twee kinderen met hun eigen huisdiertje kunnen spelen.

Creativity Centre is een nieuwe functie waarmee spelers hun eigen speelgoed en outfits kunnen ontwerpen voor hun huisdieren. Nieuwe content kan bovendien worden vrijgekocht met EyePet Tokens; spelers verdienen deze door hun huisdiertjes te trainen, te verzorgen of door met ze te spelen. Ook bevat de game een online-optie waarmee spelers tips kunnen uitwi elen.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou