Extra's bij pre-order L.A. Noire | Gamer.nl

Extra's bij pre-order L.A. Noire | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Een pre-order bij Bart Smit, Bol.com, Media Markt, Free Record Shop, Game Mania, Dixons, Intertoys en Toys XL levert extra content op. Welke extra's er worden aangeboden, verschilt per winkel. Bij Bart Smit ontvangen consumenten de soundtrack, een code voor een nog onbekende download en de Slip of the Tongue-zaak. In deze opdracht draait het om een onderzoek naar een gestolen auto die zich ontpopt tot een grote fraudezaak.

The naked City

Bij Bol.com ontvangen spelers The Naked City. Hierin onderzoeken spelers de vermeende zelfmoord van een beeldschoon fotomodel. Ook bevat dit pakket twintig politiepenningen die door Los Angeles zijn verspreid. Spelers die alle penningen vinden, krijgen meer ammunitie voor hun wapens.

Andere beschikbare DLC-bonu en zijn The Broderick, The Sharpshooter en een aantal downloadbare wapens. The Broderick is een pak dat hoofdrolspeler Cole beter maakt in vuistgevechten en The Sharpshooter is de naam van een pak dat ervoor zorgt dat Cole nauwkeuriger schiet. Hoe de downloadbare extra's zijn verdeeld onder Media Markt, Free Record Shop, Game Mania, Dixons, Intertoys en Toys XL is nog onbekend.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou