Extra moeilijke Bloodborne-builds met stats onthuld | Gamer.nl

Extra moeilijke Bloodborne-builds met stats onthuld | Gamer.nl

PC PREVIEW - Gamers wennen als geen ander aan nieuwe ontwikkelingen. Een coversysteem is nog niet ge&#239ntroduceerd, of wij verwachten dat alle soortgelijke games minimaal een coversysteem hebben. Hoe raar was het dan ook dat De Sims 4 lanceerde zonder de mogelijkheid om beroepen daadwerkelijk uit te oefenen? De Sims 3 had dit immers ge&#239ntroduceerd met de Ambities-uitbreiding. Het vierde deel gaat dat eindelijk rechttrekken met een eigen beroepenuitbreiding. Wij mochten keihard aan het werk met De Sims 4: Aan het Werk!

Spelers kunnen een van deze builds kiezen om het zichzelf moeilijker te maken. In-game heet dat een 'origin', die wat vertelt over het verleden van het personage. De builds heten Milquetoast, Lone Survivor, Troubled Childhood en Waste of Skin.

Milquetoast begint met weinig leven, maar heeft iets meer kracht en kan beter met magie omgaan. Lone Survivor kan meer klappen inca eren, maar is minder goed met spreuken. Troubled Childhood heeft de minste levenspunten, maar wel meer uithoudingsvermogen dan de andere builds. Deze drie builds zijn level 10 en krijgen tu en de 300 en 400 Blood Echoes mee, de munteenheid in Bloodborne.

Tot slot is er Waste of Skin. Spelers die voor deze build kiezen, beginnen met 10 Blood Echoes, zijn level 4 en hebben lage stats. De levenspunten, uithoudingsvermogen en magie zijn allemaal erg zwak. Dit is dan ook de moeilijkste build om mee te starten.

Bloodborne komt 25 maart uit op de PlayStation 4.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou