Extended Edition Hard Reset vanaf nu op Steam verkrijgbaar | Gamer.nl

Extended Edition Hard Reset vanaf nu op Steam verkrijgbaar | Gamer.nl

The King of Monsters. Die titel verdien je niet zomaar. Die titel krijg je als je daadwerkelijk de koning van de monsters bent, als je van het kaliber Godzilla (Gojira voor intimi) bent. We waren graag wat ouder geweest om zo met knikkende knieën voor een tv te kijken naar de originele Godzilla uit 1954. Toen was een man in een pak die op miniatuurhuisjes stampte nog voldoende om je de stuipen op het lijf te jagen. Anno 2015 is Godzilla meer een culticoon dan daadwerkelijk een angstaanjagend monster. Toch heeft de koning nog altijd een bijzondere aantrekkingskracht, waardoor we toch graag weer heel Japan aan gort trappen in de nieuwste Godzilla-game.

Elke speler die in het bezit is van de normale versie van de game kan de Extended Edition ontvangen door de Exile DLC te downloaden. Deze uitbreiding bevat alle content van de normale editie plus het derde en laatste gedeelte van de game, bestaande uit vijf levels buiten de stad Bezoar, vier nieuwe vijanden, twee nieuwe survival maps en een eindbaas. De normale editie is niet meer verkrijgbaar.

Hard Reset is een old school first-person shooter in een cyberpunk-setting. De singleplayergame speelt zich af in een wereld die gebukt gaat onder de macht van robots. De mensheid heeft zich teruggetrokken in de stad Bezoar en het is aan Major Fletcher om uit te zoeken hoe het zo ver heeft kunnen komen.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou