Exploit laat spelers Pokémon 'downloaden' met QR-code | Gamer.nl

Exploit laat spelers Pokémon 'downloaden' met QR-code | Gamer.nl

PC PREVIEW - Gamers wennen als geen ander aan nieuwe ontwikkelingen. Een coversysteem is nog niet ge&#239ntroduceerd, of wij verwachten dat alle soortgelijke games minimaal een coversysteem hebben. Hoe raar was het dan ook dat De Sims 4 lanceerde zonder de mogelijkheid om beroepen daadwerkelijk uit te oefenen? De Sims 3 had dit immers ge&#239ntroduceerd met de Ambities-uitbreiding. Het vierde deel gaat dat eindelijk rechttrekken met een eigen beroepenuitbreiding. Wij mochten keihard aan het werk met De Sims 4: Aan het Werk!

De exploit werkt alleen op de oude 3DS. Spelers moeten hun browsegeschiedenis en cookies wi en en vervolgens op een in-game computer het eerste vakje van de eerste box leeg maken. Door daarna de Home-knop op de 3DS in te drukken en met de camera een QR-code te scannen. De browser opent dan de link en crasht, waarna een Pokémon in het eerste vakje van de eerste box zit.

De Reddit-gebruiker geeft een lijst met QR-codes  voor verschillende Pokémon, waaronder zeldzame shiny-versies van een aantal Pokémon. Ook is er een Google Doc te vinden met QR-codes. De codes zijn gemaakt via een Pokémon-hack, een aantal Reddit-gebruikers heeft al QR-codes van Pokémon gepubliceerd. Ook is er een speciale subreddit aangemaakt waar gebruikers codes uploaden.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou