Nieuws
Fire Emblem Engage

Expansion Pass voor Fire Emblem Engage aangekondigd

Ontvang vier golven aan content in 2023

Geschreven door Michel Musters op
Er komt een Expansion Pass beschikbaar voor het aankomende Fire Emblem Engage.

Dat hebben Nintendo en Intelligent Systems aangekondigd. Met een aangeschafte Expansion Pass ontvangen spelers vier golven aan nieuwe content voor de game, waaronder nieuwe Emblem Bracelets, een soort armbanden waarin bekende personages uit reeks zitten die spelers extra krachten geven.

De eerste golf aan content verschijnt op 20 januari en bevat een Emblem Bracelet voor Edelgard, Dimitri en Claude. Daarmee ontvangen spelers een stat boost, waaronder een stijging van twintig procent in verdiende ervaringspunten. Ook bevat het een Bracelet voor Tiki, waarmee stats sneller groeien wanneer spelers een level omhoog gaan.

De inhoud van de andere drie golven is nog niet precies bekend, maar ze moeten alle drie in 2023 uitkomen en in ieder geval nieuwe Emblem Bracelets toevoegen.

Nintendo kondigde Fire Emblem Engage afgelopen september tijdens een Nintendo Direct-uitzending aan. De game speelt zich af op het continent van Elyos, waarin spelers de twaalf Emblem Rings moeten verzamelen en een uitgebroken kwaad moeten zien tegen te gaan. Dit gebeurt voornamelijk via tactische turn-based gevechten. Fire Emblem Engage verschijnt op 20 januari 2023 op Nintendo Switch.

Dit artikel delen:

Lees meer

High on Life is vanaf vandaag verkrijgbaar Logo's uit gelekte Grand Theft Auto 6-beelden zijn in GTA Online gespot
2

Reacties op: Expansion Pass voor Fire Emblem Engage aangekondigd

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • avatar

  AgeQned

  • 13 december 2022 18:05
  Verziekt die eerste wave niet een beetje de game door sneller te levelen enzo?

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • RoyVG

  • 14 december 2022 08:52
  @AgeQned Ligt eraan hoe de game is opgebouwd. Als het net als moderne Fire Emblems is (vrijwel alles na Awakening) dan kun je waarschijnlijk makkelijk farmen en characters levelen. Voor diegene die dat willen is het wel handig, kan je misschien net een gevecht schelen. Voor de diehard, old-school fans (vrijwel alles voor Awakening), ja, dan breekt dit de balans want meer levels (3H) en vooral betere stat-growths (Tiki) zijn dan heel belangrijk. Maar je hoeft ze niet per se te equipen, dus je heb nog steeds de keuze om het wel of niet te doen.

  In Awakening en Fates werden een aantal speciale levels als DLC verkocht waar je grote hoeveelheden Gold en Exp en betere wapens kon krijgen en die kon je oneindig vaak doen. Pay-for-convenience is niet nieuw in Fire Emblem.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.