Expansion Pass voor Fire Emblem Engage aangekondigd

Expansion Pass voor Fire Emblem Engage aangekondigd

Er komt een Expansion Pass beschikbaar voor het aankomende Fire Emblem Engage.

Dat hebben Nintendo en Intelligent Systems aangekondigd. Met een aangeschafte Expansion Pass ontvangen spelers vier golven aan nieuwe content voor de game, waaronder nieuwe Emblem Bracelets, een soort armbanden waarin bekende personages uit reeks zitten die spelers extra krachten geven.

De eerste golf aan content verschijnt op 20 januari en bevat een Emblem Bracelet voor Edelgard, Dimitri en Claude. Daarmee ontvangen spelers een stat boost, waaronder een stijging van twintig procent in verdiende ervaringspunten. Ook bevat het een Bracelet voor Tiki, waarmee stats sneller groeien wanneer spelers een level omhoog gaan.

De inhoud van de andere drie golven is nog niet precies bekend, maar ze moeten alle drie in 2023 uitkomen en in ieder geval nieuwe Emblem Bracelets toevoegen.

Nintendo kondigde Fire Emblem Engage afgelopen september tijdens een Nintendo Direct-uitzending aan. De game speelt zich af op het continent van Elyos, waarin spelers de twaalf Emblem Rings moeten verzamelen en een uitgebroken kwaad moeten zien tegen te gaan. Dit gebeurt voornamelijk via tactische turn-based gevechten. Fire Emblem Engage verschijnt op 20 januari 2023 op Nintendo Switch.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Verziekt die eerste wave niet een beetje de game door sneller te levelen enzo?

0

@AgeQned Ligt eraan hoe de game is opgebouwd. Als het net als moderne Fire Emblems is (vrijwel alles na Awakening) dan kun je waarschijnlijk makkelijk farmen en characters levelen. Voor diegene die dat willen is het wel handig, kan je misschien net een gevecht schelen. Voor de diehard, old-school fans (vrijwel alles voor Awakening), ja, dan breekt dit de balans want meer levels (3H) en vooral betere stat-growths (Tiki) zijn dan heel belangrijk. Maar je hoeft ze niet per se te equipen, dus je heb nog steeds de keuze om het wel of niet te doen. In Awakening en Fates werden een aantal speciale levels als DLC verkocht waar je grote hoeveelheden Gold en Exp en betere wapens kon krijgen en die kon je oneindig vaak doen. Pay-for-convenience is niet nieuw in Fire Emblem.

0

Aanbevolen voor jou