Exoskeleton-uniform optioneel in CoD: Advanced Warfare-multiplayer | Gamer.nl

Exoskeleton-uniform optioneel in CoD: Advanced Warfare-multiplayer | Gamer.nl

PC REVIEW - Als je gevraagd wordt om een Nederlandse gamedeveloper te noemen, zal je vermoedelijk Killzone-ontwikkelaar Guerrilla Games noemen. Toch zijn er inmiddels ook talloze andere, kleinere studios die fraaie (indie)games hebben uitgebracht. Zo brachten de afgelopen jaren ons onder andere Reus van Abbey Games, Awesomenauts van Ronimo Games en Luftrausers van Vlambeer. Met regelmaat komen er dus kwalitatief degelijke titel van Nederlandse bodem. Nieuw in dit rijtje is Amulware, dat debuteert met Roche Fusion.

Het uniform zorgt ervoor dat de speler hoger springt en beter kan melee-vechten en cloaken. Daarnaast geeft het uniform nog andere bonu en. Dit zou de manier van spelen drastisch veranderen en daarom is multiplayer met gebruik van Exo optioneel gemaakt door Sledgehammer Games.

Michael Condrey en Glen Schofield, woordvoerders van het bedrijf, bevestigen het nieuws aan YouTube-kanaal DvLZStaTioN. "We begrijpen dat spelers de traditionele multiplayermodus willen spelen. Team Death Match, Capture The Flag, Domination en meer speelstijlen kunnen zonder de hoge sprongen en Exo-uniformen gespeeld worden, door middel van een traditionele speellijst."

Op een latere datum wordt een derde speelmodus aangekondigd, die wellicht iets te maken heeft met de zombie horde-modus uit de voorgaande delen.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou