Het is door Taito bekend gemaakt dat de ontwikkelaar bezig is met Exit 2 voor de PSP. Het gaat een vervolg worden op Exit, waarin je als de held genaamd Mr. ESC. mensen moest redden uit noodsituaties. Hierbij was het zaak om uit te zoeken hoe de uitgang van een gebouw kon worden gevonden. Voor een impressie van deze originele game is hier nog altijd de review te bekijken.

Het nieuwe deel zal wel wat veranderingen hebben ondergaan. Natuurlijk moet er nog altijd gevlucht worden uit noodsituaties. De nadruk ligt ditmaal minder op actie en meer op het nadenken. De bewegingen van Mr. Esc waren voorheen wat log, maar Taito heeft ook deze onder handen genomen. Hij zal in dit deel sneller reageren op de inputs van de speler. Verder zijn er ook nog eens meerdere te gebruiken objecten toegevoegd, zoals roltrappen en tonnen die kunnen rollen en drijven op water.

Uiteindelijke zullen er 110 levels aanwezig zijn in de game. Of er ook extra levels zijn te downloaden, zoals in deel 1, is niet bekend. Een releasedatum moet ook nog worden bekend gemaakt.