Microsoft heeft geen plannen voor meer exclusives op andere platformen

Microsoft heeft geen plannen voor meer exclusives op andere platformen

Microsoft laat in een verklaring aan href="https://www.gamesindustry.biz/articles/2019-08-20-microsoft-has-no-plans-to-release-more-xbox-exclusives-on-ps4-or-nintendo-switch" rel="noopener noreferrer" style="" target="_blank">Gameindustry.biz</a> weten dat zij geen plannen hebben om verdere exclusieve Microsoftgames in de toekomst over te brengen naar andere consoles. Deze week werd Ori and the Blind Forest op de Nintendo Switch aangekondigd, een titel die in eerste instantie een Xbox Exlusive was.

Het lijkt er op dat Ori and The Blind Forest voorlopig de laatste Xbox IP is die uitkomt op een andere console. Nintendo en Xbox hebben twaalf maanden lang samengewerkt en daar lijkt voorlopig geen vervolg van te komen.

Microsoft meldt dat zij zich bewust zijn van de beloftes die gemaakt zijn, zoals Ori and the Blind Forest voor de Switch en de toevoeging van Banjo en Kazooie voor Smash Bros. Ultimate en dat ze zich aan deze beloftes houden. Echter heeft Microsoft, mede door de recente groei van Xbox Game Studios, besloten om zich te gaan richten op het maken van games voor hun eigen platforms.

Microsoft sluit de vermelding af door te zeggen dat zij blijven geloven in cross-play en progressie van games met de juiste flexibiliteit voor ontwikkelaars om een eerlijke en leuke ervaring te bieden. Microsoft blijft Minecraft op alle platforms ondersteunen en heeft het ook plannen om diensten zoals xCloud in de toekomst op bepaalde andere apparaten beschikbaar te maken.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ik vind dat geflirt met Nintendo best leuk.. maar dan moet Nintendo ook eens durven. . ;-)

0
test

Ze brengen Geatrs 5 ook naar Steam.. normaal is het alleen windows store (fuck windows store haha) en xbox. Goede zaken imo.

0

Aanbevolen voor jou