Exclusieve legendes voor PS3-versie Virtua Tennis 4 | Gamer.nl

Exclusieve legendes voor PS3-versie Virtua Tennis 4 | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Boris Becker, Stefan Edberg en Pat Rafter zijn exclusief voor PlayStation 3-gebruikers. Daarnaast bevat de PS3-versie twee exclusieve spelmodi: Pin Crusher en Net Blitz. In Pin Crusher is het de bedoeling om kegels aan de andere kant van het net omver te slaan. Deze spelmodus is enkel met een normale controller te spelen.

De tweede exclusieve modus, Net Blitz, is met een normale controller en PlayStation Move te spelen. Hierin is het de bedoeling om ballen terug te slaan in netten van verschillende afmetingen. Hoe kleiner het net, hoe meer punten de speler verdient.

Home

Sony's sociale spelplatform Home wordt eveneens voorzien van een Virtua Tennis-minigame. Vooralsnog zijn hier niet veel details over bekend, maar de ontwikkelaar heeft wel bevestigd dat het een variant van Space Invaders betreft.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou