- De inschrijving is gesloten! -

Zoals je gisteren al hebt kunnen lezen, gaat Gamer.nl 400 public bèta voucher codes weggeven voor Resistance 2. Vandaag is de dag dat je je kunt aanmelden voor zo'n voucher code. Om kans te maken op één van deze felbegeerde codes moet je een PlayStation 3 hebben met internetverbinding, een PSN account en in de Benelux wonen.

Wat moet je doen?

Het enige wat je hoeft te doen om kans te maken op een Resistance 2 public bèta voucher code is hieronder aangeven in welk land je woont en je PSN handle (ofttewel PSN-naam) invullen, zodat we de bèta-code aan je account kunnen koppelen.

Let op, je moet ingelogd zijn om mee te kunnen doen, anders zie je het antwoordveld niet.

De bèta-codes worden verstuurd naar het e-mailadres dat aan je Gamer.nl-account is gekoppeld. Hieronder kun je dit e-mailadres controleren. Je Gamer.nl-e-mailadres hoeft niet hetzelfde te zijn als je PSN-e-mailadres.

Aanmelden was mogelijk tot zondagavond 19 oktober 23.59 uur. De gelukkigen zullen dan willekeurig worden gekozen uit de inzendingen die we op dat moment binnen hebben. Het maakt niet uit wanneer je hebt meegedaan, mensen die hun gegevens zondagavond hebben ingevuld maken evenveel kans als mensen die op vrijdag meedoen.

Vanaf maandag 20 oktober zullen de winnaars in de loop van de dag een Resistance 2 public bèta voucher code via e-mail ontvangen.