De Phantom-console lijkt zijn naam nu eindelijk eer aan te gaan doen. Voormalig topman van Infinium Labs Tim Roberts is aangeklaagd voor het frauduleus verhogen van de aandelen van het bedrijf. Deze volgt op een onderzoek dat is ingesteld door het SEC (Securities and Exchange Commission).

Roberts zou aandelenpromotor Michael Pickens hebben gevraagd om duizenden faxen te versturen naar allerlei bedrijven in de VS, met de vermelding dat hun game-dienst succesvol zou lanceren in januari 2005. Dit had als gevolg dat de aandelen omhoog schoten en het bedrijf $422.500 kon opstrijken. Pickens zou $100.000 op zijn bankrekening bijgeschreven hebben gekregen. De aanklacht houdt onder andere in dat Roberts al het geld moet terug betalen dat is opgestreken tijdens de actie.

Infinium Labs heeft zich overigens gedistantieerd van Roberts, maar voor zover is er nog geen positief bericht te horen over een eventuele release van de console, de game-service of de muis/toetsenbord-combinatie die bij hun in ontwikkeling is.