Ex-medewerkers Blizzard klaar om eerste titel aan te kondigen | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De ontwikkelaar vertelde, na enige navraag van Big Download over waarom het bedrijf aanwezig zou zijn op het PAX Prime-evenement volgende maand, dat het vlak daarvoor een aankondiging gaat doen over het project waar het aan werkt. De studio onthulde dat het een team-based actie-shooter betreft.

Blizzard

Red 5 Studios werd in 2005 opgericht door een aantal hooggeplaatste medewerkers van Blizzard die het bedrijf verlaten hadden. In de jaren daarna bleef het grotendeels stil rondom de werkzaamheden van de studio. Eerder dit jaar vielen er nog ontslagen binnen het bedrijf als gevolg van een reorganisatie. Ook kozen enkele medewerkers ervoor om deze herstructurering niet af te wachten en zelf ontslag te nemen.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou