Evolve-alfa verlengd op alle platformen | Gamer.nl

Evolve-alfa verlengd op alle platformen | Gamer.nl

PC REVIEW - Als je gevraagd wordt om een Nederlandse gamedeveloper te noemen, zal je vermoedelijk Killzone-ontwikkelaar Guerrilla Games noemen. Toch zijn er inmiddels ook talloze andere, kleinere studios die fraaie (indie)games hebben uitgebracht. Zo brachten de afgelopen jaren ons onder andere Reus van Abbey Games, Awesomenauts van Ronimo Games en Luftrausers van Vlambeer. Met regelmaat komen er dus kwalitatief degelijke titel van Nederlandse bodem. Nieuw in dit rijtje is Amulware, dat debuteert met Roche Fusion.

De verlenging heeft te maken met de moeilijkheden waar de Playstation 4-versie van de alfa mee kampte. Die zou afgelopen zaterdag van start moeten gaan, maar dat gebeurde niet. Dit naar verluidt vanwege problemen die de meest recente firmwareupdate van Sony's console met zich mee heeft gebracht.

De PS4-alfa ging daarom pas zondagavond laat van start. Omdat de testperiode voor PS4-gebruikers oorspronkelijk twee dagen zou lopen, is de eindtijd verlengd tot dinsdagavond 21:00 Nederlandse tijd, samen met die van andere platformen. Xbox One- en pc-gebruikers konden wel al dit weekend met de alfa aan de slag. Voor Xbox One-gebruikers was de multiplayertest ook al op 31 oktober beschikbaar.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou