Nieuws

Evoland 2 nu te pre-orderen

Officiële trailer getoond

Geschreven door Esmee Otter op
Evoland 2: A Slight Case of Spacetime Continuum Disorder. De game is nu te pre-orderen. Ontwikkelaar Shiro Games toont de officiële trailer.

Shiro Games kondigde Evoland 2 vorig jaar al aan. Deze game blijft trouw aan de klassieke rpg en de vormgeving verandert tijdens het spelen. De speler krijgt, door de verhaallijn heen, toegang tot nieuwe technologieën, gameplay en onder andere meer kleuren en grotere pixels, tot het HD-tijdperk aanbreekt. De in-game evolutie staat voor de ontwikkelingen in de gamegeschiedenis.

De game is de opvolger van de oorspronkelijke Evoland Classics, die door Nicolas Cannasse werd gemaakt bij de 24ste editie van de Ludum Dare. Game-ontwikkelaars krijgen 48 uur de tijd om, binnen het gegeven thema, een game ontwikkelen. In dit geval was het thema: evolutie. Het concept is vergelijkbaar met de Global Game Jam, waar diverse Nederlandse game-ontwikkelaars ieder jaar weer aan deelnemen,

Er deden ruim 1.400 game-ontwikkelaars mee en Nicolas nam de eerste prijs mee naar huis. Vanwege het succes van zijn game, die nog steeds gratis speelbaar is op de officiële website, bracht Shiro Games een nieuwe versie uit in 2013.

Wie Evoland 2 pre-ordert, krijgt er een gratis art book bij, in pdf-format. De officiële trailer is hieronder te zien. De game is voorlopig alleen op Windows beschikbaar. Het eerste deel kwam later ook voor OS X, Linux, Android en iOS uit.

Bron: Evoland 2

Dit artikel delen:

Lees meer

Waar gaat The Witcher in vredesnaam over? Nieuwe Sony-studio maakt exclusief virtual reality-games
3

Reacties op: Evoland 2 nu te pre-orderen

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • avatar

  Salacnar

  • 17 mei 2015 14:05
  Jammer dat nog niet op steam te pre-orderen is :(

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • sollitdude

  • 17 mei 2015 18:48
  okey, dus dit mobieltjes spel is te pre orderen? :)

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • avatar

  robixh

  • 17 mei 2015 19:09
  Nope, het is een volledige game voor de pc. Deel 1 van Evoland is ook voor de pc maar is later ook uitgekomen voor iOS en Android, daar doel jij waarschijnlijk op.

  Deel 1 was trouwens erg mooi.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.