Evil Dead: The Game wordt op de Summer Game Fest-show getoond

Evil Dead: The Game wordt op de Summer Game Fest-show getoond

De aankomende multiplayergame Evil Dead: The Game is één van de spellen die tijdens de Kick Off Live-show van Summer Game Fest wordt getoond.

Dat werd via het officiële Twitter-account van de game onthuld. Het is voor het eerst dat er gameplay van het spel wordt getoond - de game werd afgelopen december middels een CGI-trailer op The Game Awards onthuld. 

Het Kick Off Live-evenement van Summer Game Fest wordt aanstaande donderdag om 20:00 uur Nederlandse tijd gehouden. Hoewel Summer Game Fest losstaat van E3, wordt het Kick Off Live-evenement min of meer als startschot van E3 gezien. De E3 wordt van aanstaande zaterdag tot en met komende dinsdag gehouden.

Evil Dead: The Game is gebaseerd op de bekende horrorfranchise van regisseur Sam Raimi. Spelers vechten tegen de slechte krachten van de Necronomicon Ex-Mortis. Situaties zijn geïnspireerd door de drie cultfilms en de Starz-serie. 

Spelers werken in teams van vier samen en proberen te overleven. Spelers kunnen echter ook de krachtige Kandarion Demon besturen om op Ash en zijn vrienden te jagen.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

@coola Army of Darkness is één van de beste horrofilms, zeker als je ze vergelijkt met de horrorfilms van tegenwoordig. Vroegah zat er ook nog goeie humor in, tegenwoordig zijn het alleen jumpscares

0
test

@Ziminar Army of Darkness is niet eens een horrorfilm, maar fantasy. Raimi zegt 't zelf :)

0
test

@coola: helemaal mee eens!

0

Aanbevolen voor jou