Everquest vanaf 16 maart gratis | Gamer.nl

Everquest vanaf 16 maart gratis | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De overgang naar free-to-play valt samen met de dertiende verjaardag van de game en gaat gepaard met een aantal in-game evenementen waarbij spelers cadeau's krijgen in de vorm summons, experience potions, en een wapenversiering. 

EverQuest krijgt met de overgang naar free-to-play drie verschillende lidmaatschappen: gratis, zilver en goud. Het zilveren abonnement kost 5,99 dollar per maand en voor het gouden abonnement zijn spelers 14,99 dollar per maand kwijt. Bij het zilveren en gratis abonnement zullen bepaalde features niet beschikbaar zijn.

Zo krijgen gratis spelers toegang tot twee personages per server, kunnen spelers met een zilveren abonnement vier personages aanmaken en mogen de spelers met een gouden abonnement acht personages per server creëren. De volledige lijst met verschillen per abonnementstype is op de website van EverQuest te bekijken. Opvolger EverQuest 2 is vanaf december al gratis te spelen.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou