18 April, de datum voor alle EverQuest verslaafden. Sony laat weten dat er een nieuwe uitbreiding voor EQ genaamd Shadows of Luclin op komst is. En niet zo maar een uitbreiding met extra omgevingen maar ook nog met nieuwe models, een nieuw ras, nieuwe items en om het nog mooier te maken een upgrade voor de EQ engine.

Dan ga je afvragen hoe die upgrade van de engine eruit gaat zien, hoe de nieuwe models zijn want ze beloven hier wel behoorlijk wat. Verant's John Capozzi meld aan Voodoo Extreme dat er nieuwe screens zijn afkomstig van de nieuwe uitbreiding.

Long ago, the great crystalline dragon Veeshan scarred Norrath and deposited her brood. Shortly thereafter, the gods made a pact to divide up the lands, each wanting to stake their claim with creatures of their own creation. Luclin watched from the shadows while the other gods went about making order out of chaos in their own twisted ways. She saw the meeting, the petty bickering, and the various power plays (...)

Dat MMORPG games verslavend zijn hoef ik natuurlijk niet te vertellen, wat is er leuker dan een tweede leven opzetten in een hele andere wereld.

In totaal zijn er 8 nieuwe screens te vinden, zoals je ziet zijn er hier 4 geplaatst en voor de andere screens moet je even naar de site van EQ:Shadows of Luclin.